Välkommen till Mysteria

 Jag och min barndomsvän Karin. Vi träffas ganska sällan, men när det väl händer så bara bubblar vi av prat och det är som att ta vid precis där vi stannade förra gången. Karins morfar och mormor var grannar till oss när jag växte upp. Vi lärde känna varandra över ett staket tidigt, tidigt. Och vi hade sådan tur att ha varandra när vi var små. Vi bodde med ett antal mil mellan oss, men skrev alltid brev till varandra. Och spenderade helger och sportlov och en sommarlovsvecka tillsammans. Vi är egentligen himla olika på många sätt, men det där viktiga, det som räknas – respekten för och omsorgen om varandra – det har vi. Alltid. Nu har Karin skrivit en bok. Om sin dotter. Det är en bok om att leva med ett autistiskt barn, men det är framförallt en bok om kärlek. 

Nu har en av er möjligheten att vinna en bok. För att vara med i tävlingen vill jag att Ni svarar på följande frågor. Vad heter flickan som boken handlar om? Svaret finns i Karins blogg. Skriv även en liten rad om varför du vill vinna boken. Skicka ditt svar till weronica@enmammasdag.com senast 25/11. För lite bakgrundsinformation om boken och Karin rekommenderas denna artikel i Västervikstidningen. Varmt lycka till!

UPDATE: Vinnaren av boken är Carina U som meddelats via mejl. Tack alla som deltog i tävlingen!

 

signature

3 comments

  1. Mm, tycker det verkar vara en mycket viktig poäng att ha som ambition – med bloggen OCH boken, förmodar jag, att visa på det positiva. Att inte se på barn, eller överhuvudtaget på någon människa, som ett problem. Oavsett hur man är eller vilken diagnos man nu än eventuellt råkar ha – eller inte ha.Heja din kämpande väninna och hennes dotter! Och heja dig, W, som hejar på!/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *