De sista

 

Se där. åter en blombild denna gråa dag. Säsongerna möts i de sista amaryllisarna och en syrénkvist. Jag är där med min nya kamera som jag försöker bli kompis med. Det blev en Nikon D800. Jag är i vanlig ordning otålig och läser inte instruktionsboken från pärm till pärm som jag förmodligen borde göra. Hittills fungerar det i alla fall att göra det jag kunde med min gamla, men med betydligt mer kräm i kamerahus. Jag är inte så himla förtjust i nya tekniska prylar. Jag vill helst att de skall kännas som saker som alltid har funnits där som man bara använder. Processen dit kan vara himla frustrerande! Men jag hyser hopp om att D800:an och jag skall kännas som ett gammalt par. Förhoppningsvis ganska så snart då!

signature

5 comments

  1. Vad roligt med ny kamera! Hoppas ni ska trivas ihop. Jag är som du där, tror jag. Inte så intresserad att läsa igen – vill bara kunna direkt. Har därför bokat en liten kurs hos min svägerska, som i sin tur gått en kurs.. Så får hon lära mig:). Fint när vinter o vår möts i blomsammanhang!

  2. Jag förstår inte hur det ska kunna vara möjligt att ta ännu bättre bilder än du redan gör 😉 men grattis till nya kameran! Jag suckar lite avundsjukt, har bara en enkel digital Canon Ixus.. men ska spara ihop till en systemkamera snarast möjligt. 🙂 Håller verkligen med om tekniken, den ska bara fungera per automatik. När Photoshop kom i ny version blev jag tokig på alla ändringar och nya finesser som jag inte begrep.. :)Kram Madeleine

  3. God fortsättning W,Å vad roligt vännen med en Nikon D800! Jag älskar min!!!Härligt vacker bild du ger oss. Som alltid.Kram Jes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *