Primadonnor

 

 

 

Är de inte trädgårdens primadonnor så säg? Den fagra piontiden är här. I år blir det nog ett tiotal blommor på mina sex plantor. Ovan syns Shirley Temple – en vit pion med rosa strimmor som har en svag doft. Bredvid tronar Sarah Bernhardt – den riktiga bakelsepionen – upp med sina rosa knoppar. 

 

 

Trädgård är en träning i tålamod och att njuta här och nu.

Jag känner mig innerligt tacksam över att ha begåvats med det gröna.

signature

5 comments

  1. jag är så orolig att jag kommer missa mina i år .. de hade små knoppar nu när jag lämnade dem i helgen. och så far vi bort och är åter i stugan först 1 juli. tänk om de blommat över då … tänk om jag missar dem i dem … oh no!tog hem några som jag ställt i varmt vatten och sol, men si de hjälpte inte ;)ha en vacker dag och dina bilder för IKEA var så fina!kram, u

  2. Weronica skulle du kunna göra fler inlägg om att styla ett rum för större barn? Jag håller just nu på att leta efter prints och annat att dekorera rummet med men hittar verkligen ingenting. Jag har tittat i många webbutiker men jag hittar ingenting som jag tycker passar bra för äldre barn. Vill att det ska vara lite sött men med edge. Skulle verkligen uppskatta ett sånt inlägg i framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *