Sovrumshörna i höstskrud

 

 

 

I går kväll monterade jag ihop den ljusslinga som jag köpte i våras, men som blivit kvar i kartongen sedan dess. Vi har ett antal Happy Lights här hemma. När de första bollarna kom, jag köpte mina på numera nedlagda Cosas till julen 2010, var kopplingen i slingorna lite annorlunda. Nu är båda ändarna kopplad till kontakten, vilket begränsar upphängningen lite. Förut var en sida kontaktlös, vilket gjorde att man t ex kunde hänga den runt ett fönster. Det är svårare nu, eftersom det blir en sladdhärva i mitten. Men runt vår spegel i sovrummet fungerar den fint. Det här är färgställningen Winter. Nu är tiden definitivt här när man vill boa in sig. Och som jag tyckte att den där slingan blev mysig där i ett mörkt hörn. Jag gör som jag brukar i säsongsskiften. Jag föser fram saker som jag känner extra mycket för just nu gällande material och uttryck tillsammans med växtlighet som varieras efter humör och stämning.

 

 

De loppisfyndade ljustakarna har fått komma fram på hedersplats igen. Förra året hade jag batteridrivna ljus i, men det mysigaste är ju vanliga.

 

 

Orkidéerna blir lila på hösten. Annars med för all del, men just nu är det liksom lite extra fint med det. 

Vi hade frost i natt igen. Hösten är definitivt här på allvar.

14 comments

  1. Tack! Marie – Det är Krysantemer från Svenskt Tenn – nu är dock färgställningen lite annorlunda än då vi köpte den för fem år sedan.

  2. Jag beundrar verkligen din förmåga att få det fint hemma med så mycket fina saker. Så fort jag ställer fram mer än en sak på en hylla så blir det mest kaos. Men du har verkligen förmågan att mixa förger, mönster och material på ett otroligt snygg sätt. Heja dig!!

  3. Så fint och vilken mysig blogg du har. Får man fråga var kommer tavlan ifrån som du har på väggen jämte byrån?Mvh Dinka

  4. Jag gillar verkligen din blogg Weronica, du är en så skicklig fotograf! En fråga, din vita taklampa, vart har du köpt den? Diameter? Jag letar efter en snarlik till vårt rum. Tack, hälsn Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.