Söndagsbilden vecka 43/13

 

 

 

Om  jag frossar i ljus just nu? Jo, det kan tänkas det.

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild. Besöket på R.O.O.M förra helgen påminde mig om brudslöjans skrira skönhet. Jag köpte mycket sådant som solitär tidigare, men nu var det ett tag sedan. Denna helg blev tre knippen bukett hos oss. Och en sådan där var det i påsen från Svenskt Tenn. Himla fin.

11 comments

  1. Fin samling och som alltid grymt foto. Och yes, visst är brudslöjor fina, när jag jobbade som florist var det oftast en utfyllnadsblomma som trängdes i rosbuketten med de är definitivt snyggast själva!KramJenny

  2. Hej! gillar båda era bloggar (här på sajten, alltså) men undrar; vad är planen med resten av sidan? Så länge jag följt er (ganska länge) har de övriga sidorna (tävling/weekend/veckans tv etc) varit tomma och det står att snart kommer det här det och det. Men det kommer inget? Är planen att fylla sidorna – annars är det väl bättre att bara ha sidan som hemmasida för era bloggar?

  3. Tack alla! Och brudslöja är grymt underskattat tänker jag varje gång jag frossar i det. Mer sådant till folket :)Maja: Så kul att du gillar. Vi kan väl säga så här – tiden och livet kom mellan oss och sajten. Vi har vuxit ifrån den lite och snart kommer vi att göra förändringar här som mer passar till det som vi vill göra framledes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.