Höstlov

 

 

 

Barnen har höstlov. Efter en runda på staden kurar vi in oss här hemma med regnet strilande utanför. Det sägs vara storm på gång, men innan den nått till våra östgötska breddgrader har förhoppningsvis det värsta klingat av. Vi kör kokong i vårt vardagsrum, men jag skulle lika gärna kunna kura upp mig i Tant Johannas vackra rum i senaste Plaza. Well done, Johanna!

Ett klassiskt köpincitament senare. Jag har haft mina ögon länge, länge på Mikaela Willers vackra barockljusstakar, utan att för den sakens skull kunna bestämma mig för färg. Via Instagram och butiken Esq:s flöde fann jag ett rabatterat pris på just den gröna och så var den saken i hamn. 

 

 

Så nu tänder jag upp alla ljus och siktar in mig på Joyce Carol Oates senaste som vi hämtade upp på biblioteket i dag. Lite gotisk skräckromantik får väl anes som särdeles passande denna vecka. Fin start till er med!

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.