Stöd SOS-barnbyar

 

 

 

I veckan köpte jag årets armband som Lite Kalabalik gör ideelt för SOS Barnbyar i kampanjen "Världens största familj". De senaste åren har ambanden dragit in hela 2,7 miljoner. Fantastiskt. Så köp ett gäng armband du med – kanske en bra julklapp till någon som i likhet med mig själv älskar armband?! Hjärta.

signature

8 comments

  1. Supersnygg!! Sällar mig till ovan talare om hur fantastiskt bra du klär i bleu royale! För att inte tala om nya tonen på håret, eller det kanske bara är ljuset? Vackert hur som helst. Har länge följt din blogg men inte givit mig "till känna" tidigare. Beundrar verkligen din fantastska förmåga att sätta vackra och träffäkra ord på allt som är livet vardag och fest, glädje och sorg – och alltid stilsäkert! (Instagram: frualennartsson)

  2. Tycker det är lite falsk marknadsföring runt armbanden. Köpte 2 idag och de såg inte så ut…bandet var annorlunda och en liten,liten mini pärla och en liten i metall som satt fast i berlocken… Hmm… Köpte ändå såklart för den goda anledningen men lite irriterad blev jag allt.. Dåligt..

  3. Jannike: Tack snälla! Armbanden är fina, så absolut.Nilla, Postadress Torslanda och Karin: Tack fina ni!Anna: Så roligt att du tog dig tid att skriva en kommentar! Välkommen hit till kommentatorsfältet – du ser – inte så farligt 🙂 Tack för fina ord!Ellendellen: Aha – så synd! De jag har köpt har varit fina. Kan det ha varit fel på dina armband? Pärlorna sitter liksom mitt på bandet och berlocken sitter där man knyter. Trist i så fall!Johanna: Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *