Välkommen till Days & Weekends!

DWhusetblogg

Nu packar vi upp vår kappsäck från En mammas dag här i vårt nya fina Days & Weekends hus. Vi kommer fortsätta ge dig en inspirerande mix av såväl vardagsglädje som helgstämning i våra bloggar – Living by H och Living by W. Vi ser med glädje framåt och hoppas att du vill följa oss. Varmt välkommen!

22 comments

 1. Spännande med nystart:)

  Önskar er lycka till i ert nya “hus”!
  Och hoppas man kännr igen ett och annat hörn;)
  Kram å trevlig helg.
  /Alex

 2. Så roliga ni är. En ny sajt och nystart. Gillar nya sajten och att ni går tillbaka till living by. Har alltid tyckt att det var så himla bra bloggnamn. Glädjer mig till att följa er vidare. För det är klart jag gör….

  1. Anncha: Det känns helt rätt med en ny plattform inför framtiden. Tack för att du hejar på – det värmer!

  1. Hoppas att din blick vänjer sig, Helena 🙂 Det blir bra detta – hoppas mest på det där spännande-snopet!

 3. Verkligen superfint – ser jättetrevligt ut allting och jag älskar det lilla huset! Vad härligt med en nystart precis innan årsskiftet. Jag hänger såklart på och håller tummarna för att kommentarsfältet ska fungera bättre för mig här! Hoppas, hoppas.

  Trevlig kväll och, inte minst, en fin andra advent /Emma

  1. Så fina ord, Emma! Tack snälla! Och nu hoppas vi verkligen på att alla kommentatorsproblem skall vara bortblåsta. Det är så roligt att få kommentarer, så att de fastnar och inte fungerar är ju något av en mardröm för en bloggare. Nya tider nu hoppas vi! Fin andra advent till dig med!

  1. Heja! Och du ser – du såg framtiden lite med din gåva i somras 🙂 Living by igen – känns himla fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.