Vackra ting: LW Kalender 2014

4913vackert2014Jag har beundrat, så där lite på avstånd, Love Warriors koncept sedan starten. Utan tvekan är det ett av de mest intressanta nytillskotten inom varumärkesbyggande på senaste tid. Man har en sällsynt förmåga att få med betraktaren in i sin värld och att besjäla sitt sortiment av vackra saker, inte minst genom Hannah Lemholts fotografier. När man nu lanserar en kalender för nästa år, kände jag att det var hög tid att ta in lite kärlekskrigare nära mig. Det blir ett vackert 2014, det är en sak som är säker.

4913vackert20141

Hoppas att ni har en fin andra advent!

signature

10 comments

    1. Ja, med eller utan kalender iofs, men kanske lite extra med denna tänker jag 🙂 Tack snälla, Victoria! Det värmer att höra!

  1. Ja, den är vacker i kubik. Förpackningsnörden i mig ser även fram emot lådan som kalenderbladen ligger i och de tre fina trycken man får med som bonus. En sak som sannerligen räcker hela året. Och fler väggar – tja, vore kanske inte så dumt 🙂

    1. Ja, undrar om man vågar skriva i kalendern som de gjort ovan. Det får vara vackra saker då och inte tandläkartider 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *