Vintermagi

5113håkanPrecis. Smått magiskt var det. Jag hade laddat kvällen med sådan symbolik – ni vet det där fyrverkeriet för mig post livskris – så jag blev alldeles fuktig i ögat när han kom in på scenen. Jag har lutat mig åt hans musik hela året och att nu få sitta där och höra honom live. Det var faktiskt inget annat än magiskt. På något sätt kunde jag inte tro att jag skulle befinna mig på plats, förrän jag satt där på min stol och hoppade. Det var en fantastisk upplevelse. Han är så grym live. Barnen skrattar åt mig som går runt och ler så där fånigt som man gör åt något man tycker riktigt mycket om. Men sjutton, det känns fint att känna så. Och klart att jag köpte en tygkasse, där mitt bland alla som krängde på sig Håkantröjor. Nu kan det bli jul. Jag är redan frälst.

Spellistan till konserten finns på min Spotify.

7 comments

 1. Puh, så hittade jag också äntligen hit! 🙂 Den där konserten känner jag mig faktiskt lite avis på, vill också känna mig sådär fånigt flinig…

  Hur som helst, jag går rakt på sak! Saknar du Fabriken?

  Det gör jag och är helt säker på att det fortfarande finns ett starkt behov bland oss inrednings-/livstilsbloggar att få inspireras av varandra och ha en mötesplats för bland annat temainlägg.

  Eftersom jag har följt dig länge och tycker att du har en fantastisk blogg så vill jag gärna bjuda in dig till premiärtemat “Min jul” på Inspobanken – KNAADA.com

  Du hittar mer info under länken, jag hoppas vi ses!

  http://www.knaada.com/2013/12/20/premi%C3%A4r-inspobanken-19697832

Leave a Reply

Your email address will not be published.