Pingsthelg i Göteborg

814håkanMitt Håkan-år slutade inte i december med konserten då, utan fortsätter på Ullevi i juni. Tjohoo! Det blir såklart en magisk försommarhelg med syréndoft och tunna klänningar.

814håkan1Eller så blir det paraply. Vilket som – ack, ack, det kommer att bli fint. Vi kommer att köra en Weekend från fredag till söndag. Det var länge sedan jag var i Göteborg. I första läget skall jag boka boende. Jag har redan fått fina tips på Instagram, men om ni sitter inne på något bra, så delge gärna. Audrey Hepburn och Hubert de Givenchy i Paris 1966, bild här.

814håkan2Kanske man skulle slå till på denna modesta hommage till den klassiska sjömansskjortan som jag sannerligen är för gammal för att bära med värdighet:). Åh, det kommer att bli så himla skoj!

Trevlig helg!

17 comments

  1. Anna – oj vilket ställe! Har du varit där? Stora plånboken i så fall, men verkar vara en happening att vistas där:)

 1. Dorisa är väldigt speciellt. Aldrig bott där dock. Andra bra tips på hotell är Clarion post, Flora, avalon. Men jag är nog lite bättre på restaurangtips. Säg till när du vill ha dem!;)

 2. När jag ser Håkan tänker jag på dig. Han är min mans allra största idol. Jag vet ingen lyckligare än han när han ser Håkan live. Det är kärlek det. Och vilken sjömanströja. Så fin så fin. Kram fina och njut helgen i ditt underbara matrum! Jag sitter i mitt och funderar på att klicka hem en Tove Adman-lampa. Det är ju ändå fredag liksom.

 3. Jag rekommenderar hotell Liseberg, nära både Ullevi och Liseberg. De har fina familjerum (om hela familjen ska åka) med loft. Närheten till Avenyn och promenadavstånd till shoppingtäta Kungsgatan men också mysiga Haga. Jag funderar på att bjuda med mig tonårsdottern, kanske vill hon se Håkan med mig…

 4. Hotel Royal som är Gbgs äldsta hotell och ligger precis bakom NK är fint! Fantastisk trappa. Jag bokade rum för några av mina kollegor där i januari och de var så nöjda. Och välkommen till Bästkusten!

 5. Bor i Göteborg och vi går gärna dit för frukost, Afternoon Tea på söndagar boka bord, 12 eller 15) en drink efter jobbet mm. Miljön är magisk i en härlig 20-talsstil. Så även om du inte bor där kan du njuta av miljön!

 6. Jag tänker att hotell Lilton skulle vara din grej, litet genuint, sekelskiftesvilla med engelsk inspiration. Underbart att se Håkan!det vill ju jag också göra! Kanske ses vi där…
  Kram!

 7. Missa ej Butik Tinna på Kungsgatan – återförsäljare av Svenskt Tenn! Artelleriet och Rum för papper är också värt ett besök.

 8. Gillar också hotel Royal som jag varmt kan rekommendera 🙂
  Härligt att ha detta att se framemot, Göteborg är ju en fantastisk stad.
  (Kanske lite partiskt där, eftersom min pappa var från gbg.) Men jag gillar den sta´n.
  Kram Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.