Ny kategori: Klassiker

Jag kickar igång en ny kategori på bloggen så här på Trettondagsafton. Nytt år och nya tankar. Jag har ägnat mig mycket åt att fundera på vilka mina kärnämnen är här på bloggen, vad jag tycker om att skriva om och hur jag vill fortsätta att utveckla framåt. Något som jag ganska tidigt kom fram till är min vurm för klassiker. I en tid där mycket snurrar snabbt, känner jag att det är ännu viktigare att stanna upp och verkligen tänka till vad hjärtat kan tänkas klappa för över tid. Buy now – love forever. Jag tänker mig det breda angreppssätt som kännetecknar min blogg – det kan tänkas bli klassiker inom såväl inredning som litteratur, skönhetsprodukter som kläder, filmer som växter. Och det blir klassiker a´la W, det vill säga sådant som jag själv tycker om och vill leva med.

114klassikerMin första klassiker är den karaff som bär syréner i gårdagens inläggLinné carafe från Artilleriet. Den är så vacker i sitt bubbliga glas och har stått på min önskelista länge. Innan jul slog jag till och köpte den som en tidig julklapp till mig själv. Jag tycker att den är så vacker, förstås som vattenkaraff och framförallt som vas.

114klassiker1Blir man inte alldeles nipprig av att se maffiga pioner mitt i mörka januari? Karaffen hos Nanna med bloggen Så fint jag vill. Vackert i kubik.

114klassiker2Köksglädje med karaff hemma hos Tant Johanna.

Hoppas att ni kommer tycka om att läsa om mina klassiker.

Ha en fin Trettondagsafton!

signature

23 comments

 1. God fortsättning! Såhär i efterhand måste jag ändå säga att din summering av det gångna året i forma av bilder av blommor var underbart vackert!
  Ha ett fint 2014/Kristina

 2. Åh kul med ny kategori och klassiker känns verkligen som du på många sätt! 🙂 Karaffen tycker jag verkligen är fin. Fick ett presentkort på
  artilleriet när jag fyllde 30 i somras men har inte kommit till skott och utnyttjat det ännu. Kanske får det bli en karaff för mig med!? 🙂

 3. Tokgillar din nya sida och dina alltid så innehållsrika teman. Ett rent nöje att läsa var gång jag tittar in här. Även den här kategorin kommer bli toppen!!

  God fortsättning på det nya året!!!

 4. Det ser jag verkligen fram emot att följa!
  Och vad roligt och fint att jag fick vara med där… sommarminnen och födelsedagsminnen. Karaffen och Håkan. Två x bra saker som jag delar med dig 🙂

 5. Så roligt med en ny kategori! Och vilken ära att jag fick vara med på ett hörn såhär i premiärinlägget. Tack snälla! Kan bara hålla med, kannan är här för att stanna 🙂 Ser fram emot att följa denna kategori.
  Ha en fin måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *