Sen julklapp

314vinstMinsann – tomten hade glömt en julklapp till mig i sin säck. I dag fick jag veta att jag vunnit en lucka i Trendensers julkalender. Finaste trycket av Oskar Persson/Scandinavian Design Factory som stått på min önskelista. Ni kanske minns att det var med i ett stilleben i Residence i höstas? Jag fastnade för uttrycket vid första blicken. Nu ser jag fram emot ett eget exemplar här hemma. Lucky me. Stort tack!

signature

7 comments

  1. Hej W! Vilken trevlig eftersläntrare till julklapp. Den hade jag gärna klätt väggen med här hemma. Supersnygg!!

    Tack fina du för värdefulla länkningar senaste veckan. Kul!!

    Ha en underbar dag! Kram Daniella

    1. Visst är den fin – Oskar Persson är så duktig. Är säker på att vi kommer höra mycket mer om honom framöver. Klart att du skall vara med här på ett hörn – det blev visst både Marshall-kärlek och Fornasetti 🙂 Heja dig, Daniella! Tack detsamma! Kram

  2. Hej jag har ganska nyss hittat till din blogg – inspirerande! Jag drabbas också av blomsterfrossa så här års och vilken fantastisk julklapp du vann. Den fick jag allt lite habegär till….
    Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *