Veckans collage: 90-ties – The Chic Way

414modecollageSom sagt – just nu är jag och många med mig mycket inspirerade av det kära 90-talet igen. Det blir dock ingen bar mage för min del, inte heller genomskinliga toppar eller linnen med spagettistroppar utan bh. Jag känner mer för en vuxen, chic, minimalistisk variant i stil med dagens collage. En klassisk stil som alltid för min del, men med små saker som tar det hela en nivå till och som får stilen att kännas uppdaterad. Är ni på?

Titta efter vita skjortor nu på rean, ovan från Boomerang, klassisk svart byxa/H&M, skor/Vagabond, väska/COS, sidenscarf/By Malene Birger och blingarmband/H&M. Chanels riktiga 90-talshit i nagellack hette Vamp, numera Rouge Noir. Fint att visa tårna i skorna ovan. Det skall bara bli aningen varmare först.

8 comments

  1. Mycket fint, jag håller med dig och avhåller mig också från spaghettilinnen och bara magar. Been there done that, så att säga. Men 90-talsminimalismen, ja tack!

  2. Gillar verkligen ditt klassiska collage, precis i min smak. Och den vita skjortan finns redan i min samling, och används rätt flitigt. Men lacket får nog införskaffas, härlig färg. 🙂 Kram Laila

Leave a Reply

Your email address will not be published.