Andra söndagen i februari

614söndag1Några små vårblommor i en vas där på väggen i sovrumsnästet. Denna regniga söndag, där solen i detta nu ändå bryter fram. Gräsmattan kan siktas igen. Iris. De är så vackra. Och Sherlock i går. Vilket avsnitt. Sinnet utmanades många gånger under den där en och en halvtimman, men till slut föll alla fragmentariska bitar på plats. Genialt och berörande.

614söndag2Tillbaka till Ipaden. Nu har jag förlorat mig i Suits som rullar i repris på SVT nu och vars första två säsonger finns på Netflix. Det är smart och rappt med snygga NY-miljöer och machostilen balanseras upp av starka kvinnoporträtt. Sådant gillar jag.

614söndagMed hopp om en fin avslutning på helgen.

signature

6 comments

    1. Ja, jag var tvungen att nypa av några från fönsterbrädan och njuta av dem uppe i sovrummet där jag haft kokong i helgen. Om du inte brukar titta på Sherlock kan tänkas att just detta avsnitt känns lite obskyrt – känns som om det var ett för de hängivna fansen som hängt med karaktärerna länge. Men med det sagt, så rekommenderar jag alltid Sherlock:)

  1. Det efterlängtade sherlock-avsnittet var sannerligen värt att vänta på. Riktigt bra. Vilka härliga bilder så fint med den lilla buketten mot tapeterna och den söta rosettkroken. Så fint. Önskar dig en fortsatt skön söndag

  2. Vansinnigt vacker liten bukett du har där. Blå iris är min favorit! Min dotter skulle heta det, fast tre underbara grabbar kom ju istället… 😉

    Jag har också glott på Suits, nu är det Sons of Anarchy som gäller för hela slanten. Och Sherlock igår alltså, grym! Ha en riktigt fin vecka nu du fina Weronica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *