Hjärta Snö

814skåpSom sagt – mina inredningsblickar här hemma befinner sig i matrummet för tillfället. Den här pjäsen har en hel del med det att göra, i samklang med tapetseringen i november. Det får väl sägas vara ett tecken att när SNÖ-serien från Asplund firar tjugoårsjubileum, så införlivas den äntligen i vårt hem.

814skåp1Det är en speciell känsla när något man har önskat sig under mycket lång tid, finns på plats. Skåpet kanske hade väntat på detta sammanhang också – en sådan skön krock med de moderna enkla formerna mot Franks mönstervärld – precis så här tycker jag extra mycket om det hela.

814skåp2En ny liten hörna för min främsta inredningsterapi – stilleben. Och så plockar jag fram och tillbaka inne i själva skåpet också. Sådant tycker jag om, liksom de reflektioner som blir i glaset som ger väggen och rummet liv.

814skåp3For the love of.

30 comments

 1. W!
  Grattis till ❄ s n ö ❄ Så fint det blev! Tack för dina fina bilder med så underbart glada våriga färger. Glad-attack var ordet för dagen 🙂

 2. Så ståtlig Snö är i ditt underbara matrum. Finaste byrån nånsin. Nästan så jag önskar att jag verkligen behövde en byrå. Med glasdörrar. Och din tapet! Alltså! Och gröna Svenskt Tenn-vasen. I love!

 3. Men tack så mycket för dessa färgstarka o härliga bilder Weronica!! De behövdes verkligen i detta regniga o gråa väder…
  SNÖ + Herr Frank = himlans fin kombo!!

 4. Såå fint, gladattack här med. Har länge undrat över den fina vita porslinsskålen i skåpet som du tidigare haft på köksbänken. Den är jättefin och ser nästan flätad ut. Var kommer den ifrån?
  Kram från Anna i Skåne

 5. Ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Smyger in här med jämna mellanrum och bara njuter av all fin inspiration och inte minst bilderna från ditt hem. Har inte alls samma stil, tvärt om; mitt hem går i nästan uteslutande greige, men jag blir bara så glad av alla mönstermixer och färgkrockar. Tack för att du förgyller min tillvaro!

 6. Hej Weronica,
  Surfar runt och letar efter en lampa till vårt matsalsbord och fastnade för lampan som du har ovanför det stora bordet. Var kommer den ifrån och tycker du att den ger bra ljus?
  Jättesnällt om du har tid att svara.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Hälsningar
  Andrea

  1. Andrea – det är Romeo Moon av Philippe Starck för Flos. Det är en sådan där lampa som jag länge önskat och när vi flyttade ut till huset så köpte vi den. Vi är nöjda – den ger fin belysning till bordet. Tack för fina ord!

 7. Din blogg har snabbt klättrat upp bland mina favoriter! Starkt beroendeframkallande. Vilket sinne du har för färg och form!
  Jag undrar, den veckade lampan på bilden längst ner (inte den över matbordet alltså) – vad är det för någon? Fortsatt trevlig helg!

  1. Kristin – stort tack för så fina ord! Varmt välkommen hit! Det är en Le Klint – den sk “Frukt lanternan” från 1944. En av mina favoritlampor. Hoppas att du har haft en fin helg också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.