Favoritrum i Amelia

814ameliaI Amelia nummer 5 som kommer ut i dag, är jag med på en sida. Jag ser himla glad ut där jag sitter i min rosa tröja – och jag är ju himla glad över sovrummet också. “Tapeten gör rummet” är rubriken och så är det. För vad vore rummet utan alla Krysantemer på väggarna? Ett helt annat, det är en sak som är säker. Så är ni sugna på en sida kring Mitt rum och en liten intervju med mig, så titta som sagt i aktuell Amelia.

7 comments

  1. Kul! Ska ladda upp ordentligt med tidningar imorgon för att ha nästa vecka när jag kommer spendera hela onsdagen ensam på resande fot hem från Österrike. Amelia får kanske bli en i högen då. 🙂

  2. Vad kul, hoppas du kommer uppmärksammas på fler ställen framöver! Fast risken finns väl att alla då kommer märka hur jäkla begåvad du är och sen blir du så upptagen med annat så det blir färre blogginlägg 🙁 Ja ja det är smällar man får ta! Du är bäst Weronica!

  3. Å så spännande, då måste jag kika i den.
    Visst är det så att tapeten gör väldigt mycket för ett rum. Ändå fegar jag ur hela tiden… Såg dock en riktigt riktigt fin tapet för ett par månader sedan som jag inte kan släppa i tankarna.

    Ha en underbar helg!
    Kram, Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published.