Välkommen mars

914grönt1På Instagram (även där heter jag livingbyw) startar en fotoutmaning i dag med ett tema för varje dag i mars – se här. Efter att ha funderat lite blir det nog någon slags mix för mig av Instagram och blogg. Det är inte helt fel att ha ett tema för dagen även för bloggen och här kan man utveckla sig lite mer än vad man kan i det andra formatet. Det får bli lite olika efter dagsform, men det kan nog som helhet bli kul och inspirerande. Hashtaggen på Instagram är #fotoutmaningmars2014. Join in!

914gröntDagens tema är grönt och som vanligt denna tid på året dyker jag ner i mina älskade tulpanbuketter. Om man botaniserar lite extra i livsmedelsaffärens buntar, så dyker det upp riktiga skönheter om man har tur. Och det hade jag i går. Detta gör mig himla glad denna första dag i mars.

4 comments

  1. Vilken fantastisk tulpanbukett och den matchar den verkligen din kalender från rifle paper – härligt med all färg. Jag kommer nog att köra mest insta på fotoutmaningen, det är ju så härligt lätt på det viset. Önskar dig en fortsatt skön mars-lördag!

  2. Alla dessa blommor… man får aldrig nog. Vandrade runt hur länge som helst idag, på Ulriksdals slottsträdgård. Hade nog gått där och tittat på blommorna än, om det inte var för att dom stängde. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.