Färgstark lördag

1214lördagLördag på Instagram. Ett färgfrossande utan dess like. Jag kan inte få nog just nu av svulstiga piontulpaner, min nya favorithörna,  att det doftar hyacint och mimosa i matrummet, blänkande mässing efter en sällsynt putsning, gula tussilago – och sol. SOL. 

1214lördag1I denna färgeufori bestämde jag mig för att detta gladpiller till plånbok är helt rätt att möta våren och sommaren med. Ja ni, det verkar som om jag ÄNTLIGEN samlar mig till mitt vårskrik. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Tusen tack för alla fina kommentarer om & Weekends i går – jag blir så glad att ni gillar!

signature

10 comments

  1. Hej!
    Jag undrar vad du använde för putsmedel till mässingen? Igår fyndade jag en vänskapsknut på Erikshjälpen och den är i behov av lite putsning. Trevlig söndag önskar jag dig:)
    Mvh
    Alice

    1. Åh, vilket fint fynd – grattis! När jag lade upp bilden på Instagram (@livingbyw) följde en hel tråd med mässingsputsartips – bland annat ketchup! Kanske kan du få något tips där:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *