Fabriken: Påsk

1614fabrikenDet är Skärtorsdag och vi handlar, fixar blommor, lagar mat, klipper gräset – tja allt möjligt i en himla fin blandning. Jag sticker mellan med ett påskinlägg till Fabriken som slagit upp sina portar igen. Mitt bidrag får lov att bli vårt påskris som detta år blir aningen oortodoxt. Det beror nog på att det gröna fullkomligt har exploderat där ute. Min feeling är inte hos björkriset denna påsk, utan jag kände för något helt annat denna gång.

1614påskfabriken1Det blev äppelkvistar från ett gammalt träd i skogen, några syrénkvistar från blomsteraffären tillsammans med mina små glasdroppar och vajande dunfjädrar från förra året. Voila. Påskris anno 2014.

Bidrag till Fabriken.

1614påskfabriken2

12 comments

 1. Om du visste vad jag, som precis målat allt i mitt hus vitt och som är en väldigt färg och mönsterfeg person, är inspirerad av dig. Du och dina fina bilder får min fantasi att skena iväg med tankar på blommiga tapeter och en massa färg och mönster. Jag älskar dina fantastiska bilder!
  Tack för att du lägger ner så mycket tid på att glädja och inspiera!
  Ha en fin skärtorsdagskväll! /Linda

 2. Men så fint! Blommande kvistar slår ju allt. Och björk ger röda ögon här hemma så de kvistarna ställde vi utanför. Kram!

 3. Men så fint! Den där vackra Josef Frank-tapeten är en av kandidaterna till vårt kök som ska få ny tapetskrud framöver! Så fin!

  Glad påsk!

 4. uuunderbara påskbilder Weronica! Här har påskpyntet lyst med sin frånvaro, lite som med julen ungefär. Spanjorerna verkar inte vara särskilt mycket för att pynta.
  Kram
  Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published.