Days & Weekends: 7 a week # 27

2315rightnowMånadslista i går och veckolista i dag. Håll till god med denna version av 7 a week. Just nu kan man se en utställning om Josef Franks tyger på Svenskt Tenn. Jag är som bekant för evigt fast insnärjd i denna mönstervärld och hoppas att få tillfälle att se miljöerna. Pressbild: Svenskt Tenn.

2315andfab

Det är väl gråvädret som gör att man längtar ännu mer efter ett helt annat uttryck. Varför inte en blommig kjol till gummistövlarna? Vackert från Zara.

2315weeklyJag påminner om två klassiker i vårt sommarkök som under säsong görs otaliga gånger.

2315eyesonJag ser sannerligen fram emot detta boksläpp i höst. Här utlovas en guide till att bli Skandi-chic av de stilsäkra damerna Ebba Kleberg von Sydow och Emilia Poret. Den perfekta garderoben låter som stora ord, men jag tror att man är i goda händer här. Det skall bli roligt att bläddra i september. Innan dess ser jag fram emot Ebba Kleberg von Sydow som ciceron för det kungliga bröllopet som närmar sig med stormsteg. Såklart att jag sitter som klistrad som den kungliga nörd jag nu en gång för alla är. Och jag hoppas och tror på en säkrare ton än i det ängsliga program som sändes i fyran i går med de två. Jag tillhör väl sannerligen målgruppen, men allt jag kan säga är – det värsta är att det är ett program kvar att sända nästa vecka…

2315themesongKlart som korvspad att veckans theme är Håkan. Snart på dagen ett år sedan den där magiska weekenden i Göteborg. Ett minne för livet. 2315homesweethomeDet blir inget sådant där drömparasoll för vår trädgård detta år, men däremot har vi beställt markiser. Det känns aningen ironiskt i denna ljuva sommartid anno 2015.

2315embracetheseasonJa ni – det sägs att vi inte har haft en svalare försommar sedan 1870-talet. Jag tror att jag glider i väg med Alexa Chung i den där båten med hortensior.

Heja hoppet om sommaren!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.