Fabriken: Ta in naturen

2114fabrikenVeckans torsdagstema i Fabriken är Ta in naturen och i denna ljuva försommartid är jag förvissad om att det är precis det som många av oss gör just nu. Jag glädjer mig åt att en av mina favoriter – hundkexen – åter syns ute hos oss. Jag må tycka om att köpa tjusiga kompositioner till buketter andra tider på året, men det är få saker som slår känslan av ett riktigt fång hundkex – dessutom alldeles gratis där ute i naturen. De skräpar en del inomhus och en del tycker att de har en liten besynnerlig doft, men jag älskar dem. I badrummet är det tacksamt att hålla rent runt dem och lätt städa bort skräpet. Från Göteborg kom även produkter från Lilla Bruket – en favorit sedan innan.

2114fabriken1Jag blev också himla glad över en ny hamam-handduk från Lou & Friends som vi levde med förra sommaren.

2114fabriken2Härliga hundkextider!

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

8 comments

  1. Ja hundkex är vackert i sin enkelhet. Mycket! Jag har målat tavlor med lite mer stiliserade små kex, har alltid varit förtjust. Du har fångat dem så fint Weronica.

    ps. jag såg att jag inte finns kvar bland dina bloggkärlekar… får jag plats där igen nu?

    1. Upps – tog för givet att du var med där, Tina. Det känns som om min bloglove aldrig sinat där, men du tycks försvunnit vid flytten. Inte meningen alls – rakt tillbaka in:) Kan tro att det är tacksamt motiv om man målar. De är så skira – allt blir vackrare genom ett flor av hundkex liksom.

    1. Nämen, så onödigt och trist! Tack! Skoj att träffa dig på Bloggforum – ser fram emot att följa inspirationskicken det gav på din blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *