Vackra ting: Orangerilådor från Sevenoaks

2114sevenoaks1Emma Blomqvist, som även skriver en av mina favoritbloggar My Blue China, lanserar i dagarna varumärket Sevenoaks. Den första produkten är en klassisk Orangerilåda som hämtat inspirationen från den modell som trädgårdsarkitekten André Le Nôtre skapade under 1600-talet till trädgårdarna i Versaille. Nu bor jag inte i ett slott som bekant, men jag fastnar ändå för den pampiga formen som skulle göra sig som entréplantering även i mer modesta omgivningar. Det behövs produkter i kategorin större planteringskärl för utomhusbruk och de här är så vackra. Man får öppna den stora plånboken, eftersom tillverkningen sker hantverksmässigt på litet snickeri och sedan målas i kulörer från Farrow & Ball, men inspirationen är fri i vanlig ordning.

2114sevenoaks

Fotografi: Sevenoaks.

signature

3 comments

  1. Åh så vackra. Tack för att du visade! Kunde inte låta bli att visa bilden på min blogg, hoppas du inte tar illa upp. Och tack för en alltid lika inspirerande blogg. Kram

  2. Åh så fina, tack för att du visar. Har visat bilden på min blogg,med länkar till er båda så klart, och hoppas att du inte misstycker.
    Och tack för en alltid lika inspirerande blogg!
    Kram Charlotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *