Utvalt: Crème de la Crème

2214liljekonvalj1

Det är liljekonvaljtider. Som jag tycker om det. Det är en av mina absoluta favoritdofter. Just nu njuter jag med fullt påslag av blommorna, sedan får man hålla till godo med parfymflaskan med en av de bästa från Byredo. Inte alls fel det heller.

2214liljekonvalj2

Jag har följt med på  Ida Överbys kreativa resa  med att göra snyggt återbruk under namnet Crème de la Crème från början. Det är så roligt att se vad som komma skall i den processen. Många känner Ida för kakfaten, ljusstakarna och inte minst de pampiga ljuskronorna – på bilden ovan syns ett av mina minifat – men nu finns det även tryck för väggen. Jag faller såklart som en fura för detta, porslinsnörd som jag är.

2214liljekonvalj

Bilderna av de sköra porslinsskärvorna är utförd i en slags akvarellteknik som gör trycken levande. Och visst kan vi behöva en påminnelse om nyanserna här i livet. Not everything is black and white.

Fin tisdag till er!

6 comments

    1. Ja, syréner är en av de andra favoritdofterna i försommaren. Mycket svårt att få nog där! Tack snälla! Kram

  1. Liljekonvaljer är verkligen ljuvliga! Jag hoppas på att kunna plocka några i helgen när jag ska besöka mina föräldrar på landet!

  2. Dom trycken har jag helt missat. Fina!

    Och fint är också hela ditt flöde av bilder. Efter några dagar i London och inget bloggläsande alls tar jag igen nu. Blir alldeles lycklig av att titta in här och njuta av bild efter bild av färgprakt och blomster som jag missat! 🙂

    1. Tack snälla Petra – så glad jag blir. Så himla nice med London! Åh, vad jag längtar dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.