Stilla söndag

2414söndagsbild

Det är tyst och lugnt i huset. Gårdagens friska vindar har stillat sig. Dottern är på ridläger och sonen är på väg att fiska med kompisar. För en vecka sedan gick jag runt i lyckorus i Göteborg. Som ett minne av den helgen köpte jag hem ett underlägg som nu står ute i köket. Tvålen från Yard har lite av mina Madame Boll-rosor i sig. De blommar för fullt utanför fönstret. I eftermiddag skall vi fika hos vänner. En fin söndag detta. Hoppas att ni också har det bra!

signature

8 comments

  1. Som söndagar ska vara:) och underlägget är den perfekta presenten till vänner i Göteborg ( iallafall än så länge, innan de hunnit köpa ett själva;)

    Allt gott | tina

    1. ja, du får vara snabb på bollen här nu 🙂 Allt gott till dig med! Min Fabriks-anda är stark fortfarande, men det verkar som om torsdagarna har sammanfallit med massor annat i livet den senaste tiden. Men jag kommer igen! Detsamma! Allt gott!

  2. Visst har du en Högsten fåtölj med fotpall från Ikea? Är din fotpall och fåtölj samma vita färg? Ps. Älskar dina bilder. Tummen upp! /Josefin

    1. Tack snälla för fina ord, Josefin! Jo, jag har en Högsten fåtölj på altanen, däremot ingen fotpall till, så om färgen där kan jag inte uttala mig. Jag är däremot förtjust i fåtöljen som sådan:)

  3. Var kommer den vackra kannan ifrån? Vet att du skrev om den tidigare men jag kan inte hitta tilbaka til den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *