Blomstrande sjal

2614sjalJa, inte konstigt att man börjar snegla på Prefall-kollektioner dessa isande dagar. Typiskt svenskt att idissla vädret såklart, men dagar som denna är det inte utan jag längtar tillbaka till semestern för ett år sedan. Långbyxorna är på och i kylan använder jag mina sjalar flitigt. Ny in är denna blomstrande från Malene Birger. Jag tycker himla mycket om blomprintet som sagt, framförallt som lyft till en enkel outfit i neutraler.

2614sjal2Här hänger sjalen i sovrummet i sällskap med många andra blommor. Jag kommer nog använda den mest till svart och vitt när jag har den på mig, men den är även vacker i ett helt blommande sammanhang som här.

2614sjal1En av trädgårdens allra sista pioner – det känns alltid lite tomt när den säsongen är över – i fint sällskap. Nu kommer tiden för rosbuketter och senare får luktärtor och sensommarens pioner – dahliorna – komplettera.

Fin tisdag till er alla!

signature

7 comments

 1. Ja sjalar alltså. Så vackra de är och ack va de flirtar med mig och triggar igång mitt ha-begär där i butikerna… men jag använder dem inte. Jag är ingen sjaltjej. Tyvärr kan jag tycka, för det är ju ett så rackarns enkelt sätt att pigga upp vilken outfit som helst…

  Fin tisdag till dig också Weronica!

  kram

  1. Det där är ju så olika – jag använder mina dagligen. Det är ju en klassisk modeklyscha att en sjal piffar upp – precis som kuddarna i en soffa:) Men de skall användas, annars gör de ingen glad såklart. Kram

 2. Älskar sjalar, har en ansenlig mängd eftersom de oftast är så billiga att köpa!
  Oj, har era pioner redan blommat över? Våra har knappt slagit ut och eftersom det är så kallt håller dom så bra, alltid något gott med kylan 😉 Bor i Stockholmtrakten så det är ju inte så långt från dig. Men det finns nu olika pionsorter förstås. Exotiskt vackra är de i alla fall!

 3. Vilket ljuvligt print! Här är en till som älskar sjalar.

  Vacker bukett du har satt ihop. Vilken lyx det är att kunna göra trädgårdsbuketter. Pionerna sjunger på sista versen här och rosorna har tagit över föreställningen. Härligt det med!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *