En trädgårdsdröm

2714plankrosorIbland stannar man liksom upp. Och tänker – just ja – det var ju precis det här som jag ville ha. Så är det med mitt kära plank som avgränsar in till innergården. Klätterrosorna slingrar sig som i mina allra bästa romantiska föreställningar om hur det skulle kunna bli här. Näpna New Dawns små knoppar ger oss ros efter ros efter ros. En rikedom och en av mina trädgårdsdrömmar – i dag fångad mellan åskskurarna – som faktiskt blivit alldeles verklig.

2714plankrosor1Hipp, hipp denna 2 juli som är Rosens dag!

signature

12 comments

 1. Vackert! Och så fint du beskriver det. själva står vi med värsta djungeln och det känns nästan som att vi inte kan se skogen för alla träd. Men med lite TLC så ska vi nog få ordning på trädgården också så småningom.
  Kram
  Rebecca

 2. Så fantastiskt vackert. I år har min rosengård verkligen växt på sig och just nu blommor nästan alla rosor i mängder (100 tals blommor) … precis som du skriver så är det såhär jag föreställt mig trädgården och jag känner mig lycklig att det jag skapat blivit som jag önskat.

  Gillar att du stannar upp, reflekterar och delar med dig. Jag behöver få en påminnelse då och då att uppskatta det jag skapat i trädgården.

  Kram

 3. Du har fått det så fint i din trädgård på så få år! Det är starkt jobbat med din plan och din dröm! Det är så fint!
  Själv har jag inte haft nån strategi på 14 år och inte brytt mig jättemycket. Kände mig så vilsen vad vi ska göra med vår gamla tilltufsade trädgård. Nu finns det lite strategi och styrsel, men nu önskar jag: mer tid (snabbare tillväxt) åsså… tadaa: mer pengar…

 4. superfint! såå vackert! förstår att du njuter varje gång du går förbi, ja bara av att veta att det finns där, hos dig. härligt med drömmar som blir verklighet.

 5. Helt underbart! Förstår verkligen stt du njuter. Jag drömmer om något liknande en dag.. Vilken livskvalitet att ha det vackraste då nära. Fin dag till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *