Sensommartider

3314dahliorAugusti börjar så där på riktigt för min del när en lokal odlare börjar stå på torget och sälja dahlior. Tre knippen av sensommarens pioner för en hundralapp. Nu är tid att frossa i färger och former.

3314dahlior1I morgon börjar skolan för mina barn. Henrik börjar femman och Anna byter skola och börjar högstadiet. De är inte så små längre, de där små. Jag hoppas få lite ordning på alla nya tider med en stor almanacka som jag tänker mig att vi sätter upp ute i groventrén. Jag tycker att Lagerhaus variant är fin, så den får det bli. Med hopp om en fin skolstart i morgon.

4 comments

  1. Ljuvliga augusti. Skriver om säsongsbyte hos mig idag. Sommaren går fort och tiden när barnen är små går också fort. Jag kan bli lätt förvirrad ibland när jag tänker på att mina ‘små’ är 17 och snart 19 – var tog den vägen, tiden? Gäller att njuta hela tiden.
    Vilken fantastisk fin kalender, jag är precis på väg in till Granit för att köpa en ny, den där som jag alltid har hängandes i köket men tänker när jag ser din bild – varför alltid göra som vanligt? Kanske ska vara djärv idag och byta. Fortsatt skön onsdag fina du! Kram Victoria

    1. Ja, tiden går så rasande fort nu. Vips så är väl mina i dina barns ålder :). Haha! Kanske dags för förändring i kalenderspår då?! Om du är van vid Granits Familjekalender så har den här betydligt mindre utrymme att skriva på, men den är rackarns snygg. Detsamma! Njut din sista semester nu! Kram

    1. Ja, man är ju i det där färgläget nu att man lagt pastellerna bakom sig och går all in i sensommarfärg. Samma cirkel varje år – det är väl fördelen att vara en säsongsmänniska – alltid något nytt att glädjas åt. Ja, den är stor kalendern, så den kräver sin vägg. Hoppas du finner någon lucka, för fin är den :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.