Årets sista trädgårdsbukett

4214höstbukett1Det var väl inte alls meningen att försvinna härifrån så lång tid. Inte alls, men annat kom mellan. Som en himla trevlig resa till Göteborg som jag får lov att återkomma till, som höstens avigsida – sjukdomarnas storhetstid, som att använda den lilla energi som har funnits till att få snurr på Decor Life:s instagramkonto @decorlife.se, som att försöka samla krafter till att åka upp till Stockholm i helgen på trevligheter – ja lite sådant. Så i vanlig ordning säger jag det med blommor. Årets sista trädgårdsbukett. Därför njuter jag lite extra av den.

4214höstbukettHoppas ni har det fint så här mitt i oktober!

signature

12 comments

 1. Ännu en galet vacker bukett, du har ett sällan skådat öga för färg och form. Är extremt dålig på att kommentera här på bloggen, men tycker att du genom ord och bild förmedlar något mycket unikt och gör att jag som läsare ser fram emot varje nytt inlägg.
  Många kramar från en trogen läsare

 2. Tänk att du har så många fina blommor kvar i trädgården.
  Här har just de sista rosorna blommat ut och höstanemonerna
  är borta sedan länge.
  Du har en jättefin blogg som jag troget följer:)

 3. Vilken fantastisk bukett, makalöst fin! Vad är den tunna, skira vita växten för ngn? Ser nästan ut som en Diamond Frost… Hoppas att du får en skön eftermiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *