Önskelista: November

4414önskelistanovember

Vi har en ny månad. Jag samlar mig till en önskelista. Många klassiker i vanlig ordning, en del grönt denna gång med inspiration från Skånevän och så lite adventsförväntan. Håll till godo.

Ängel/Skultuna, krans – förhoppningsvis även denna jul hos Svenskt Tenn, teburk/A.C Perchs Thehandel, fat från Spruzzi/Artilleriet, Margretheskål i porslin/Cervera, tekanna från Guy Degrenne Salam/Cordon-Bleu, bricka av Maria Åström/Ljungbergs, dekorationshjärta/Indiska och kofta/H&M. 

signature

7 comments

 1. Oj så mycket fint! Kransen, teet, skålen, kannan och koftan.. Direkt upp på önskelistan. Tur att det är jul snart!

 2. Åh, så mycket finheter Weronica! Önskar allt förutom tekannan som jag har glädjen att ha. Härlig helg till dig!

 3. Undrar var min lilla ängel har tagit vägen? Får nog sticka i huvudet djupt in i prylgarderoben denna gången, är jag rädd. Har inte sett skymten av denna lilla, rara stämningshöjare på flera år när jag tänker efter. Sedan är det ju inte utan att man ser fram emot lite fridfullt änglaspels-pling-pling också framöver.

  De klassiska citronerna har serverat oss, här hemma, många koppar kaffe och många frukostmackor genom åren. Fast vi har den mer avlånga varianten. Börjar nog bli dags att investera i en ny snart (tomten hör du mig?;)

  Var inne på Indiska häromveckan och ville i vanlig ordning äta upp precis allt. Med ögonen alltså.

  Trevlig helg!

  /helena

 4. Tekannan för 8 koppar blir farsdags-presenten här imorgon. Vi har en 4-koppars som vi älskar, men den känns lite liten ibland. Älskar också Mikael Beckmans version av lägenheten i inlägget ovan! Så vacker!Helt min smak! Jag har gått från det stela svartvita till mer och mer inslag av färg och mönster, särskilt från Svenskt Tenn. Odödlig stil!

  Trevlig helg!
  Hälsningar rebeccamed2c (som jag kallar mig på instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *