Utvalt: Stäpphöna av Emma von Brömssen

4614posterJag har redan publicerat min önskelista för november, så jag får väl börja bygga på den till jul då kanske. Emma von Brömssens mönster Stäpphöna är så himla fint och producerades av Svenskt Tenn en period. Då kom jag aldrig till skott med en investering, men nu lockas jag av det nya printet som finns i von Brömssens shop. Eller skall man vänta på att mönstret kommer i kuddformat igen i shopen framöver? Ja tack, tomten.

Ps. Såg precis Homeland. Sicket TV-moment. För en sekund där trodde jag på mirakel. Genialt ihopknåpat, känslomässigt starkt och en fin tribut bakåt i historien.

signature

10 comments

  1. Jag ångrar mig SÅ för att jag inte köpte tyg med detta fantastiska mönster till kuddar. Kan vi ha en sådan tur att det kommer i kuddformat i framtiden?! Hoppas!!!!!

    1. Linda – samma här! Jag följer Emma von Brömssen på Instagram och om jag har förstått saken rätt så är kuddar på gång om några veckor i lin. Hoppas för dig då!

      1. Det skulle ju vara alldeles alldeles fantastiskt. Vågar knappt tro att det är sant med tanke på hur länge jag väntat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *