Adventsförväntan

4514adventsförväntanNu så. Är den igång på riktigt allvar. Min kära, kära adventsförväntan. När Alla Helgona-helgen är över, så ger jag mig hän. Det brukar vara så och det blev precis så även i år. Denna gång sammanföll detta skifte i säsonger med att Tina och jag gjorde vår första inspirationsresa för Decor Life till Skåne. Vi har haft fantastiska dagar med det bästa av sällskap och ni kommer att få se mycket mer av det framöver. Jag stannar till i de där blomsterstånden på torget i Helsingör från i går. Svällande amaryllisknopppar i de ljuvligaste av nyanser. Jag blev alldeles till mig. Och med sorg i hjärtat fick jag lämna dem där, för att ta med sig dem hem på tåget bland all övrig packning föll bort. Sniff.

4514adventsförväntan1Och så den här julrosen. Som en svävande liten tyllkjol. Alldeles, alldeles underbar. Nu mina vänner, nu är den igång. En av de allra finaste tiderna på hela långa året.

signature

11 comments

  1. Vad är det med blommor….?Blir alldeles knäsvag av dina bilder. Vill också åka till Helsingör och shoppa loss

  2. Ja, nu är vi där på var sitt håll men ändå tillsammans med samma känslor – älskade blommor!
    Kram Jenny

  3. Ja visst är det härligt denna tid innan det drar igång på riktigt. Så fint med alla växter och lökar. Underbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *