Utvalt: Mistress of Modern på Röhsska

315estridNu får jag göra mig ärende till Göteborg igen med anledning av Röhsskas utställning Mistress of Modern 27/1-1/3 som handlar om Estrid Ericson. Utställningen sägs vara en omarbetad version av den som gick i höstas hos Sven Harrys av Cilla Ramnek och Karin Södergren. Jag var och såg den på en Instagramträff i höstas – den var ganska liten, men naggande god – speciellt tittgodis som detta. Så får jag anledning att visa den här favoritbilden på Estrid Ericson som dricker te. Pressbild: Svenskt Tenn.

315estrid1Vi säger väl hipp, hipp för tulpanen i dag också. Säsongen har knappt börjat, innan dagen firas. De där första är något extra, men lite senare finns det oftast roligare sorter. Allt har sin charm. I vanlig ordning. Bild: Svenskt Tenn

3 comments

  1. Så välkommen till Göteborg igen, Weronica!
    Om du kan och vill så har jag en biljett till dig på invigningsdagen 27/1 med Tom Heqvist som hälsar välkommen klockan 18.
    Annars är du såklart välkommen fram till den 1 mars.
    (3 och 17 februari kl.16 kan man följa med på en visning av utställningen och diskutera Estrid Ericsons idéer kring heminredning och det dukade bordet.

    Kram Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.