Utvalt: Elefanter från Röhsska

615elefanterJag får väl se om jag kommer i väg till Göteborg och Estrid Ericson på Röhsska som jag skrev om här, men utställningsaffischerna är endast ett klick bort. Man valde att gå på ett av de allra mest kända mönstren här. Det är nog ingen högoddsare att dessa kommer att pryda många väggar framöver i inramad version.

3 comments

  1. Ohlala. Det var ju snygga affischer till Göteborgsutställningen! Mycket bättre än (vad jag minns) affischerna på Sven-Harrys. Åsså ser jag att det finns nya tryck från Mats Gustafson-utställningen. <3

    1. Ja, mycket snygg grafisk affisch – och de nya modetrycken är himla fina. Jag har dock inte ens packat upp de jag köpte vid vårt Gbg-race – skämmes lite – men det har en tendens att bli så med affischer och mig. Så med andra ord får jag tänka innan jag klickar här – eller kanske åka ner till Göteborg och inse att jag måste ha några elefanter trots allt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.