Några favoriter i solen

1115dagensbrickaSolen skiner denna onsdag i mars – det tackar vi för. Snödropparna blommar i trädgården. Jag skulle gärna ha stora fång av dem, men de är inte alldeles lätta att få att växa här. Några tappra bestånd har jag, så jag njuter av dem och planterar väl ner lite mer förväntan i höst. Den där riktiga trädgårdsklådan har inte riktigt satt in ännu, men kanske kan Lantliv Trädgård råda bot på det. Det brukar alltid vara en av de bästa tidningarna i genren på vårkanten och jag hoppas att den levererar även denna gång. Och så är jag glad över den fina brickan som jag fick med mig från Göteborg och Engelska Tapetmagasinet förra veckan. Jag bär så gärna runt på Manuel Canovas Bengale när det vankas te med tilltugg. Jag hoppas att solen syns även hos er!

4 comments

  1. Hejhej! Visst är det trist att de där små godingarna är så ruskigt motståndskraftiga. Har tänkt i 15 år att jag ska beställa tuvor med snödroppar in the green och plantera eftersom lökarna så sällan lyckas. Kanske jag kan komma till skott nu?! Är en sucker för de fyllda….
    Ha det gott vännen!
    Kram Cecilia

    1. Svåra att få tag på här nere hos mig, men precis som du skulle jag vilja testa det. Finns så många vackra sorter, men inte alldeles lätta att etablera som sagt. Detsamma – allt gott, Cecilia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.