Days & Weekends: 7 a week # 16

1115mypreciousDå tar vi oss an en ny veckolista. Håll till godo. Jag har sneglat på de där vackra fotogenlamporna från Karlskrona lampfabrik ett tag nu. Även om jag tänder många ljus här hemma, så har jag aldrig testat lampolja. Hur fungerar det? Är det krångligt att handhava? Nu kommer det en lite mindre modell i den där gröna nyansen som är en av mina absoluta favoriter. En ståtlig klassiker.

1115thebestversionDet är bara att inse. Jag måste skaffa mig en ryggsäck för att klara av att bära lite tyngre när kroppen inte riktigt mäktar med. Jag inser att den på bilden inte är den mest ergonomiska i genren, men fin är den. Tack för tipset Ulrika.

1115nextdoorNu är det nära. Säsongen för trenchcoaten är här. Av tradition visar jag Burberrys klassiska kampanj som jag gjort varje år här på bloggen. Det är fortfarande en bland mina all time favoriter när det gäller reklam.

1115mybedsidetableJag behöver komma in i en läsperiod igen. Jag sätter mitt hopp till pocketutgåvan av den senaste boken av en av mina favoritförfattare. Den förra har jag dock inte kommit genom, men det sägs att denna är i gammal god stil.

1115thekitchenVårt skafferi behöver vårstädas och snäppas upp lite när det gäller ordningen. Jag tittar lite på de fina korgarna Risatorp från IKEA.

1115gogreenGlaserad keramik? Har jag visat det förut? Vete sjutton faktiskt ;). Den här vackra nyheten från Paradisverkstaden ser jag gärna hemma hos oss i vår.

1115amoreHela trädgårdssäsongen ligger där framför oss. Kärlek till det. Bild här.

Helenas lista finner du här.

Fin tisdag!

Se mitt senaste inlägg på Decor Life här.

6 comments

  1. Har suktat efter samma fotogenlampa länge nu. Älskar fotogenlampor och har ett gäng hemma utplacerade i olika rum. Inte krångligt alls, bara fint och mysigt. Så mitt enda råd är: Slå till och köp! 🙂

  2. Klart du ska ha en fotogenlampa från Karlskrona Lampfabrik! Som karlskronit vurmar jag extra mycket för just dem. Jag har modellen Flaggskär, och det är inga konstigheter alls att använda lampolja.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.