Den tredje söndagen i mars

1115förstapåskenVi har ägnat söndagen till att städa huset. Att säga att det var välbehövligt är sannerligen ett understatement. Sjukdomsperioderna har liksom satt sig i väggarna och dammet har virvlat fritt länge här nu. Bot och bättring i samklang med den känsla som drabbar mig varje vår. Jag vill ha in ljuset och de fria ytorna. Det känns aldrig så angeläget att rensa och ordna som precis just nu. Så nu sitter jag ner i min nya favorithörna och blickar nöjd ut mot de första påskstämningarna för året. Inget säger vår som ett knippe gula liljor. De har en speciell doft som jag tycker mycket om. Naturellt björkris och några små vaktelägg på det och jag får en begynnande känsla för påsk.

Fin avslutning på helgen till er!

signature

3 comments

  1. jag är beräknad att föda om mindre än två veckor så jag har liksom full fokus på det. =) så när du skrev om påsk fick jag en mindre chock! Men du har så rätt så, det är dags att börja dra in lite påsk i hemmet. Lite ljus, lite gult och massa pasteller! Så fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *