Spirande

1215thinkingDet börjar spira därute i trädgården. Solen har gjort gott för det gröna och även om ett bakslag tycks vara på väg, så känns det som att det verkligen är på gång. Vid en liten trädgårdsrunda tidigare i dag fann jag små tappra stjärnflockor. Att jag kommer att plocka dem till mina trädgårdsbuketter i sommar känns lite som ett mirakel varendaste år. Sedan var jag ute i förrådet och hämtade in några krukor från Bergs Potter. Sticklingar ner och i år skall jag banne mig komma till skott med att förgro bland annat dahlior, så det så.

1215thinking2
Med våren kommer tankarna för mig. Är det så för er med? Januari och februari går jag mest i ide även mentalt, men nu börjar allt komma igång på allvar. Jag funderar mycket på mål och riktning för bland annat bloggen. Jag har lite funderingar på att ta upp något som jag hade för länge sedan – önskeinlägg. Mejla mig gärna på weronica@daysweekends.com eller skriv en rad här om det är något speciellt som ni skulle vilja se.

En fin kväll till er alla!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *