Days & Weekends: 7 a week # 24

Då laddar vi för 7 a week denna Himmelfärdsvecka. Håll till godo. Jo, det blev siden till mig efter många långa år av väntan. En stensäker investering som kommer kännas lika aktuell om tio år. Det får väl lov att sägas vara hållbar shopping om något. Grace Kelly 1956.

2015thebestversionTusen tack för alla fina kommentarer till min förra måndagstanke om att vara stolt över sin längd. Det känns himla fint att ha bidragit lite till att vi är fler som sträcker på oss lite extra. Vi försöker att vara den bästa versionen av oss oavsett förutsättningar – alltid. Heja!

2015nextdoorJag letar för fullt till årets kandidat när det gäller sommarens basplagg för min del – maxiklänningen. Om ni finner något fint, så tipsa gärna. Jag surfade på den på bilden hos COS.

2015mybedsidetableNu kommer uppföljaren till hej! där vi får titta in i kreativa hem. Det verkar vara hem av rang även i tvåan. Förhoppningsvis snart på mitt nattygsbord för bläddring.

2015thekitchenVad är det med tårtfat på fot? De har liksom en inbyggd sommarkänsla i sig. I veckan har man sett jordgubbstårtor på rad serveras på Rörstrands Mon Amie när det presenterats för pressen. Jag håller även ögonen öppna på loppis, för där brukar det finnas fina som gjorda för en sommaridyll i syrénbersån.

2015gogreenI år har jag förgrott dahlior så att hela tvättstugan är belamrad. Jag kom aldrig till luktärtorna som jag hade tänkt att så här inne. Men det går även utmärkt att så dem direkt i jord där ute snart. Fin inspiration hos Zetas där jag var förra veckan. I år kommer jag att så bland annat denna skönhetEgen bild.

2015amoreOch så fick jag en glimt av försommaren på Rosendals Trädgård. Det var mulet nästan hela dagen, men just när vi satte oss ner på trädgårdscaféet med en klassisk morotskaka så sprack det upp och solen träffade ansiktet. En ljuvlig känsla. Som vanligt blir jag gravt växthussjuk här. Hela upplevelsen är alltid så inspirerande. Vi missade precis Stina Lindholms idéträdgård Bland stockar och sten som gästspelar denna sommar, men förhoppningsvis blir det fler besök framöver. Egen bild.

Här finner du Helenas lista.

Fin tisdag till er!

5 comments

  1. Åh, en scarf! Jag är likadan, bara velar och kan inte bestämma mig. Härligt att du kunde bestämma dig!
    Jag skulle bli så glad om jag fick se din!

Leave a Reply

Your email address will not be published.