Veckans bukett

2115bukettsyrenVeckans trädgårdsbukett får den här gången lite draghjälp av kransveronika och harört från torget, men annars är det majleverans av mitt gröna. Denna gång gjorde jag en riktigt maffig uppsättning i vita toner i den största Waldemarsuddekrukan. Det var omöjligt att inte bli inspirerad vid besöket där.

2115bukettsyren1Buketten är uppbyggd med en rullad boll av hönsnät i krukan där stjälkarna sedan sticks in. Här byggde jag en uppsättning a la solfjäder eftersom jag tänker ha den på ett sidobord där man bara ser från det ena hållet. Jag började med att sticka ner syrenerna och sedan fyllde jag framifrån med de lägre växterna i form av rosknoppar, löjtnanshjärta och tulpaner. De långa stjälkarna blandade jag längst bak. Trädgården min, du är mig kär.

2115bukettsyren2

signature

4 comments

  1. Snart idé med hönsnät för att få till buketten i en vid kruka. Jag brukar tänka innervas i sådana lägen men detta var ju en ännu bättre idé helt klart!

  2. Men alltså…<3
    Grönt och vitt, så vackert. Hoppades nästan att vi skulle få se fler bilder här efter att ha sett den lilla fyrkanten på instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *