Välkommen Marshall

2315marshall1Jo, möjligen ett litet äntligen på plats. Jag är inte den första när det kommer till tekniska innovationer, men när jag väl är där så är jag snabb med att ta till mig. Jag skrev om Marshalls högtalare och längtan efter att få fylla rum med musik igen i januari 2014. Då hade jag precis lyssnat på våra vänners ljudanläggning och så hade jag sett en Marshall-högtalare hos Daniella Witte här. Vi har varit nära att köpa den mindre modellen Acton några gånger – se här tjusigt hos Trendenser och Tant Johanna. Nu fann maken ett fint pris på den större Stanmore, så han slog till på en sådan. Och jag är alldeles rusigt nyförälskad i att lyssna på musik på detta sätt. Det är ju så grymt smidigt med Bluetooth dessutom. Jag lyssnade mycket på klassisk musik tidigare och som jag har saknat det märker jag. For the love of. Mozart, vackra högtalare och trädgårdens sista syrener.

2315marshall

signature

8 comments

 1. Ja den är ett riktigt bra köp! Vi har en ståendes hos oss också, och jag vet inte hur vi klarade oss innan….den tar lyssnandet till nya höjder.
  Bra ljud och den pryder verkligen sin plats!
  Fin torsdag till dig Weronica!
  kram tina

 2. Men vad trevligt! Vår yngsta har en sån och han är supernöjd han med både av ljud och design 🙂

 3. Tack för tipps!
  Vi har en större variant av Tivoli hemma. Men man vill ju gärna ha en på landet också.

  Antar att det är kraften i ljudet som skiljer de olika storlekarna åt. Skulle man ju vilja lyssna på. Ska hålla utkik efter den 🙂

 4. Åh jag har velat ha en sådan länge nu, ska nog slå slag i saken snart, kan nog inte låta bli längre! Sånt jäkla ljud i den rackaren! 🙂 Kram

 5. Åh jag vill verkligen ha denna, sååå fin. Vet inte om du kommer ihåg, men jag frågade dig på instagram om den var bra (emelie.pettersson)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *