Mörka augustikvällar

3415koholmenFörra helgen köpte jag mig en äldre fotogenlampa som lyst fagert hela veckan mörka kvällar. I går blev jag – med hjälp av lite stadsfestivalrabatt – med Karlskrona Lampfabriks Koholmen som jag önskade mig i våras. De är sannerligen som små praliner dessa vackra, men det är svårt att inte ge vika för den där mörkt gröna som är en av mina absoluta favoriter bland nyanser. Så nu tänder jag upp och tackar för denna sensommarhelg. Du har sannerligen varit fin!

signature

4 comments

  1. Ja, vilka dagar veckan bjudit på! Grattis till lampan. När barnen och jag var på PM i somras hade dom en variant som jag längtat efter sedan dess…

  2. Åh vilken fin! blev lite förtjust i en dito hos Klong i den nya kulören för hösten nu under Formex.
    Tänk ändå, allt går i vågor, gammalt blir som nytt igen gång efter gång..

    Tack för all fin inspiration här hos dig!

    Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *