Ljus i augusti

3315oljelampanDet mörknar om kvällarna nu. På ett sätt vemodigt, det går inte att förneka, samtidigt är augusti så ljuvlig när den visar sig i allra bästa sensommarskrud. Om jag får välja en tid på året så väljer jag denna. Jag klipper av några dahlior till en bukett och glädjer mig åt dagens fynd i form av en äldre fotogenlampa. Jag har haft mina ögon på den här gröna länge, men den har varit slut när jag väl kommit till ett köpbeslut. Nu tänder jag upp min fyrtiokronorslampa och glädjer mig åt den i augustikvällen.

3315oljelampa1Trädgårdens primadonna för tillfället är utan konkurrens denna Café au Lait-dahila. Den är otroligt vacker och jag är så glad att jag kom mig för att köpa några knölar i våras.

Med hopp om en fin fortsättning på helgen!

signature

8 comments

  1. Du tar så fina bilder så man smäller av! Älskar din blogg och blir alltid superinspirerad av din inredningsstil. Ser fram emot många fina inlägg i höst. Kram!

  2. Så fint Weronica, dahlian är ljuvlig, blir sugen på dessa till nästa år i min trädgård. Den gröna fotogenlampan och flera andra varianter hittar du på Newport nu eller i webbshopen http://www.newport.se
    Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *