Novemberros

4515novemberros1Det har inte varit något rosår för mig 2015. Jag förmodar att det var den kalla sommaren som ställde till det denna gång. Visst har de blommat tappert, men den där riktigt minnesvärda säsongen blev detta inte. Förresten – det var osedvanligt lite löss och ohyra – så något gott förde det med sig. Och de är ju fantastiska de fagra. Nu har det mesta gått till vila där ute, men rosorna levererar fortfarande. Visst är det något alldeles bedårande med rosknoppar i november.

4515novemberrosClaire Austin femte november tjugohundrafemton

signature

2 comments

  1. Precis när skymningen började krypa sig på idag så kunde jag inte låta bli längre. Har gått förbi grannen så många gånger och förundrats över hur tappert rosorna fortfarande blommar. Nu regnade det dessutom lite lätt så jag tog kameran, knackade på hos grannen och frågade snällt om jag fick knäppa några kort. Och visst, det gick för sig. Sannerligen är det något speciellt med novemberrosor <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *