Den fjärde söndagen i november

4715söndagVi har den fjärde söndagen i november och mina snittamaryllisar står i full blom. Jag får feeling av den där djupa nyansen av bordeaux och tycker nog att den är den allra vackraste av röda toner denna tid. Vardagsrummet sprakar framförallt av alla metaller, men är i en lugnare ton i textilier än de tapetserade rummen. Här syns tydligt vad ett fång blommor kan göra för att sätta an en stämning.

4715söndag1Kombinationen med dessa aprikosa skönheter känns himla fin. Jag trodde kanske att färgerna skulle komma in i de andra rummen när adventstiden närmar sig, men nu tycker jag om hur dessa toner får spelrum här.

4715söndag2Julstrumpan får hänga där nu i Adventsförväntan. Nästa söndag tänder vi det första ljuset.

Hoppas att ni haft en fin helg!

signature

7 comments

    1. Det är Celotocaulis från Svenskt Tenn som precis nylanserats i grått. Den finns även i grön färgställning – en klassisk favorit.

    1. Sofia – den kommer från Paradisverkstaden – ingår i serien Relief och heter Kronärtskocka. Visst är den fin – jag hade tur och fyndade den förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *