Tips på ljusdekoration

4915ljusängelFör ett tag sedan hade jag med ljusänglar från Watt & Veke i mitt fredagssvep. Då fick jag ett tips om att de även fanns på Ica. Det hela föll lite i glömska, men när vi var och bunkrade upp basvaror på Maxi i helgen, så fick jag syn på dem. De finns inte med på deras sida vad jag kan se, men de stod bland denna produktkategori i butiken. Fina i all sin enkelhet med sitt LED-sken tycker jag, bland alla levande ljus som tiden bjuder.

4915ljusängel1Ur högtalaren strömmar julmusiken. Jag gjorde en lista för några år sedan, men det är kanske dags för en ny i år. Anders (gratulerar make och far på namnsdagen) slaskar för fullt här hos oss, så jag får lov att tro på en vit jul då.

Med hopp om en fin inledning på veckan!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *