Andra advent

4915söndagVinden friskar fortfarande i ordentligt här hos oss. I fredagens stormbyar blev maken sittandes på ett tåg utan ström och värme. Till slut lyckades han få hjälp av en vän som kunde åka och hämta upp honom utanför Nyköping. När hela flocken väl var samlad innanför husets väggar, kändes det genast mycket bättre och det blev helgfrid. Jag har samlat ihop en krog med värme vid soffan – sockor, tofflor och ponchos – essentiellt för den kallare årstiden. Flitigt använd är även filten från Toarps Säteri som jag fick i present tidigare i höstas från någon som vet att jag alltid fryser. På bordet lite plock som mer och mer börjar likna jul. I mataffären i går fann jag pinjekottar. Sådant går jag igång på – de doftar ljuvligt.

Med hopp om en fin andra advent!

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *