Skåne

716skåneJag brukar börja fundera på semesterresor när många fina ställen redan är upptagna. Trogna läsare vet att vi gärna semestrar på kära Gotland, där vi alltid bor på samma spartanska ställe som vi egentligen vuxit ur för ett antal år sedan. I år var känslan stor att vi ville till något annat. Även om det var lite samma denna gång – mycket är redan bokat – fick jag ändå tag på ett fint hus med såväl Morristapet som glasveranda. Det verkar som ljuv musik i denna februaritrötthet. Så vi firar Midsommar i Skåne detta år i trakten av Lund. Jag har redan börjat fundera på massor med utflykter såklart. Vi var på Österlen för några år sedan och sedan besökte jag Helsingborg för guidning av en av Skånes loppisdrottningar, men annars var det ett tag sedan. Jag tänker mig även Danmark. Barnen fokuserar på fritt Wifi, varsitt sovrum och frys där man kan ha glass. Förhoppningsvis blir det hela till belåtenhet för såväl stora som små.

signature

8 comments

  1. Men vad skoj! Ett hett tips är Mölle, ni får bara inte missa Mölle. På vägen dit kör inom magiska Magasin36. Vill du ha fler tips så bara hojta!
    Jag bor och är uppvuxen i Helsingborg. 😉

  2. Då måste jag bara tipsa om Tirups örtagård utanför Staffanstorp! Som ett Rosendahl i miniatyr. Lovely! Växter, krukor och ljuvlig fika/lunch i örtagården. Tror det hade varit klockrent för dig. Och Lödde plantskola! Välkommen till Skåne!

  3. Låter ju underbart med Skåne men jag är mer nyfiken var ni har hittat för boende på Gotland? Vi ska över dit över midsommar. Är det något som även andra kan hyra? Du får gärna maila mig om du inte vill skriva ut det här. Tackar på förhand.

    1. Vi har hyrt av en bekant privat, så tyvärr inte något tips där. Hoppas ni hittar något bra ställe att bo på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *