Fortsatta drömmar

Ni kan väl aldrig tro att jag redan nu börjat gå resten av familjen på nerverna med mitt – “men tänk nästa år när vi äter den första rabarberpajen, då kan vi sitta ute i växthuset”! “Den här nyckelringen blir perfekt för växthusnyckeln”. Jag är sådan där. Jag går all in när det gäller projekt. Jag älskar att visualisera. Ta det från där och ni kan tänka er nivån här. I fredags var vi uppe i Stockholm för att titta på Willab Gardens utställning. Offert är gjord och nu skall vi få till allt praktiskt med detta. Jag håller tummarna för att jag framåt sommaren kan sitta där med min paj och mitt te.

1616växthusVi hann också med ett besök på Mall of Scandinavia med inköp av de stora betongkrukorna från Granit samt inhämta inspiration på Slottsträdgården Ulriksdal och Zetas. Och i dag äter vi rabarberpaj som sagt. Det är något av det godaste jag vet. Mina egna rabarber är inte färdiga ännu, men nu finns det svenska i affärerna. Jag gör det här klassiska receptet av Elisabeth Johansson, men numera tar jag inget extra socker i smuldegen och lite mindre på rabarberna. Det är isande kallt ute, men smaken av rabarber är vår på allvar för mig.

Med hopp om en fin avslutning på helgen!

2 comments

  1. Vad härligt! Ser fram emot att se ditt växthus ta form och längtar efter massa härlig trädgårdsinspiration. Bara bra att visualisera det tidigt tänker jag, då vet man ju precis hur man vill ha det och blir säker på sin sak. Vårt kommer om några veckor och jag har nästan fjärilar i magen över hela alltet.. hahaha… kram

  2. Så häligt att följa din inspiration och väg till det nya växthuset. Det blir snyggt i din trädgård med det strama och den putsade sockeln, särskilt eftersom blommorna är romantiska. Så roligt att följa allt

Leave a Reply

Your email address will not be published.