Want Wear Read Need: juni-16

2416wwrn3WANT Kan man ha för många krukor? Nej, såklart att jag inte tycker det, speciellt inte med ett växthus på gång. I går köpte jag en stor betongkruka på loppis – i dag önskar jag mig den här specialutgåvan av Bergs Potter för Artilleriet. Jag älskar den där klassiska bården och den gröna färgen.

2416wwrn1READ Jag samlar mig för en beställning av pocketböcker inför sommaren. Jag skrev om många lästips här – i dag sitter jag och klickar bland böckerna i denna kampanj. Jag fann bland annat Hilary Mantels självbiografi som jag velat läsa ett tag nu.

2416wwrnWEAR Det är realisationstider i klädaffärerna. Jag får väl ta till mig mina egna tips i dessa tider som jag publicerade här på bloggen för några år sedan, bland annat genom att tänka på tidlösa basplagg. Dagmars Fortuna-kofta är en riktig klassiker som funnits med i många år – perfekt att investera i när den nu finns till bättre pris.

2416wwrn2NEED Sommarmorgon. Jag tycker så mycket om de här orden som kom i ett nyhetsbrev från Svenskt Tenn. Först vaken i huset, morgonsol och glädje över den kommande dagen. Så himla mycket mer än det behöver jag inte just nu.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.